Privatlivspolitik

Hvem er jeg

Min webstedsadresse er: https://anitalillevang.dk.

Iflg. lovgivningen skal jeg redegøre for hvilke oplysninger, hjemmesiden opsamler om dig og dine bevægelser, når du besøger siden.

Da jeg selv er ret kritisk overfor indsamling af data og overvågning af enhver art, gør jeg mit yderste for at denne side ikke indsamler andre data end dem, der er nødvendige for at du kan navigere på siden.

Af samme grund er det ikke muligt at kommentere indlæg. Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du har noget på hjerte – eller bruge min Facebookside.

Derudover anvender jeg Google Analytics for at se, om der overhovedet er nogen, der besøger siden. Disse data er anonymiserede og jeg har desuden andet at foretage mig end at sidde og nørde rundt i andre folks data.

Da jeg ikke kan udelukke, at jeg på et eller andet tidspunkt indlejrer indhold fra andre hjemmesider (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.), skal du være opmærksom på, at indlejret indhold fra andre hjemmesider opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du havde besøgt den anden hjemmeside.

Denne anden hjemmeside kan måske indsamle data om dig, bruge cookies, indlejre ekstra tredjeparts sporing og overvåge din interaktion med det indlejrede indhold.

Jeg deler ikke dine data med nogen.

Denne privatlivspolitik er offentliggjort 9. januar 2021.